Bekkering en Duetz op tweede plaats halverwege Lanzarote Regatta

23 maart 2021

Bekkering en Duetz op tweede plaats halverwege Lanzarote Regatta
Na drie dagen en negen wedstrijden tijdens de Lanzarote International Regatta, is de 49er- en 49erFX kwalificatiereeks voltooid. De vloot wordt 24 maart opgesplitst in een gold- en silver fleet. Vrijdag volgt de afsluitende medal race met de top tien. TeamAllianz zeilers Annemiek Bekkering en Annette Duetz staan nu tweede. Bart Lambriex en Pim van Vugt bezetten de achtste plaats.

Annemiek Bekering en Annette Duetz tweede in klassement 49erFX
Bij de 49erFX gaan de olympisch kampioenen voor het eerst aan de leiding. Martine Grael en Kahena Kunze uit Brazilië hebben een voorsprong van 10 punten op de Nederlandse wereldkampioenen Annemiek Bekkering en Annette Duetz. Met een score van 4-4-7 hebben de TeamAllianz zeilers nu één punt voorsprong op Helene Naess en Maria Ronningen uit Noorwegen.

(tekst loopt door onder foto)

49er Bart Lambriex en Pin van Vugt
De Spanjaarden Diego Botin en Lago Lopez gaan halverwege het toernooi op kop in de 49er klasse. Op de tweede plaats staan Jonas Warrer en Jakob Jensen (NOR), gevolgd door Robert Dickson en Sean Waddilove uit Ierland. Bart Lambriex en Pim van Vugt bezetten de achtste plaats met een score van 6-10-10 op 23 maart.
 
//einde
Alle uitslagen
Website evenement

Uitgelichte artikelen

De partners van TeamAllianz